Make your own free website on Tripod.com

Cbcall's 

                          

 

CB Call Informatie ------------------

Update van 6 November 1998 Totaal aan bij ons bekende CB_Calls : 1426 Aantal Aangevraagde calls tot nu toe in November : 0 Aantal gewijzigd calls tot 6 November : 0 Aantal gewiste calls tot 6 November : 2

CBCalls worden door ons alleen!!! aan Nederlandse packetstations verstrekt. Bij ons geeft het cijfer duidelijk aan wat voor soort station men bedrijft.

WIJZIGEN VAN EEN CB-CALL !!! ------------------------ Wil een ieder die een CB-Call heeft die niet klopt dit aan ons doorgeven. Ook als uw Home-BBS is veranderd, of andere veranderingen van adressering e.d, zouden ook de CB-CALL gebruikers die werken met een NIET geregistreerde CB-CALL zich willen laten registreren bij de coordinator-algemeen.

CB0 t/m CB5 zijn z.g.n. normale packetstations.

CB6 wordt alleen gebruikt voor software BBS'sen

CB7 wordt gebruikt voor speciale evenementen zoals packet demonstratie's op beurzen, scouting, enz.

CB8 wordt alleen gebruikt voor NODE's (Alleen THENET of BPQ)

Personal node's gebruiken -7 achter hun call CB9 wordt alleen gebruikt door Mailbox/BBS'sen met NLD Forwarding.

Als U een CB Call wenst, kunt u contact opnemen met de call coordinator.

Neem niet zomaar een CB-CALL AAN !!! -------------------------------- Doet u dit wel dan is de kans groot dat U met een call gaat werken die al is uitgegeven, en dat geeft alleen maar problemen bij het versturen van mail. Heeft U een CB-Call en staat u niet in de lijsten vermeld, geef dat even door aan de CB-Call coordinator. Deze lijsten worden elke maand bijgewerkt, en niet meer gebruikte calls worden bij ons ook werkelijk gewist uit de lijst mits dit wordt doorgeven !!!

Wat te doen bij stoppen packethobby!!! ______________________________________ Stel U stopt met de packethobby en daardoor gebruik je niet meer je CB-CALL. Geef dit dan even door aan de coordinator van de CB-CALLS. Dan wordt je CB-CALL uit de lijst verwijderd. Op deze manier blijft het overzicht van CB-CALLS duidelijk voor iedereen.

voor wijzigen of aanvragen van een Cbcall via Packet stuur dan een berichtje naar CB5EDZ @ PE7FBB

of via email naar ekok@worldonline.nl